Adoptuj

Czeka na Wirtualnego Opiekuna

Anna Szymaniak

O mnie

Wasabi to sunia, która błąkała się po ruchliwej ulicy: wbiegała pod koła samochodów, a okoliczni mieszkańcy mówili, że to cud, że jeszcze żyje. Jej stan psychiczny i fizyczny wyraźnie wskazują, że wiele w życiu przeszła. Na pewno nie raz była matką, w dniu znalezienia miała na sobie kilkadziesiąt kleszczy. Z jednej strony chciała kontaktu z człowiekiem, z drugiej panicznie się bała jego zamiarów.
Póki co nie szukamy domu dla Wasabi (vel Abi): czeka ją długa diagnostyka, zabieg usunięcia entropium, sterylizacja, wizyta u stomatologa...
Sunia bardzo szybko nam zaufała, już po tygodniu dała się poznać jako radosny i rozbrykany mentalny dzieciak. To dobre prognozy. Ale zanim zacznie szukać domu, czeka ją jeszcze nauka chodzenia na smyczy, przyzwyczajanie do miejskiego życia, nauka zwyczajów relacji psio-ludzkich.
Wasabi bardzo przyda się Opiekun Wirtualny, dzięki któremu cały proces opieki weterynaryjno - behawioralnej przebiegnie sprawnie i otworzy światełko w tunelu na lepszą przyszłość.

Jeśli masz jakieś dodatkowe pytania, śmiało kontaktuj się z nami.

Tel.: +48 731913335