Przekaż 1,5% podatku PIT na naszą fundację.
Fundacja Studencka Młodzi Młodym. KRS: 0000270261
Cel szczegółowy: Fundacja dla Zwierząt Ziemia Obiecana 14945
Przekaż 1,5% podatku PIT
na naszą fundację.
Fundacja Studencka Młodzi Młodym.
Cel szczegółowy: Fundacja dla Zwierząt Ziemia Obiecana 14945

Happy End

Tu znajdziecie wszystkich naszych (już teraz byłych) podopiecznych, którzy zostali adoptowani i wiodą beztroskie życie w nowych domach.

Karube

• Płeć: Samiec
  • Rok urodzenia: wrzesień 2023
  • Rasa: mix
Czeka na Wirtualnego Opiekuna

O mnie

Arisu, Karube oraz Usagi, to rodzeństwo, które trafiło do nas w listopadzie 2023 jako maleńkie, przerażone i wyniszczone kulki filcu. Znalezione zostały pod składem palet, zziębnięte i głodne. Na szczeście z dnia na dzień kociaki przybierają na wadze i odkrywają swoje tygrysie piękno. Człowiek też już nie wydaje im się straszny - wiedzą, że człowiek to jedzonko i mizianki.
Arisu jest najodważniejszy, kontaktowy i rozbrykany. Uwielbia wskakiwać ciociom na plecy i na kolanka.
Karube z nieśmiałego kociaka, staje się coraz odważniejszy, choć czasem jeszcze trzeba go przekonywać do pieszczot. Ale jak już załapie, że chodzi o coś miłego, to odpływa.
Usagi jest nieco nieufna i jak to kobieta i czarny kot zarazem, sama decyduje kiedy i czego chce. Jesteśmy przekonani, że w w swoim nowym domu otworzy się przed człowiekiem i pokaże najpiękniejsze cechy.

Obowiązuje procedura adopcyjna (ankieta, wizyta, umowa). Należy również odpowiednio zabezpieczyć okna oraz balkon.

_____

W styczniu 2024 Karube zamieszkał ze swoja rodziną w Łodzi :)

Jeśli masz jakieś dodatkowe pytania, śmiało kontaktuj się z nami.

Tel.: +48 731913335